Klantvertrouwelijk

Wij werken klantvertrouwelijk. Dat is een stap verder dan klantvriendelijk. Klantvertrouwelijk wil namelijk zeggen dat we pas tevreden zijn als wij het probleem van onze klant hebben opgelost en zijn manier van werken hebben verbeterd. Daarom willen wij onze opdrachtgevers volledig begrijpen en we streven naar een klantrelatie waarin er volledig wederzijds vertrouwen is.

Wat betekent dit voor u als opdrachtgever?

Een voorbeeld

Bestanden hebben de neiging om kwijt te raken. Doordat ze niet consequent worden opgeslagen, doordat vorige versies u in de war maken, doordat ze zoekraken in eindeloze mappenstructuren of per ongeluk worden gewist. Bij een interne memo is dat vervelend, bij een fotoserie is dat een kostbare fout. Het kost u tijd en maakt u en uw collega's onzeker. Klantvertrouwelijk betekent voor ons dat we dit soort problemen willen voorkomen, nog voordat u ermee te maken heeft gekregen. Via onze klantportal mijnwerk.inventief.nl heeft u als opdrachtgever 24 uur per dag toegang tot alle producten en foto's die voor u zijn gemaakt. U kunt deze niet wissen, maar natuurlijk wel downloaden. Bijvoorbeeld als u even snel een ongewijzigde herdruk wilt laten maken, een persbericht wilt sturen of u wijzigingen aan wilt brengen in uw website.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze klantvertrouwelijke aanpak? Neem dan contact op met Lotje de Brouwer of Pieter-Marijn van der Velden, (013) 583 70 70.