Full service

Aandacht voor uw verhaal

>

Of u nu op zoek bent naar verrassende concepten, een ijzersterke strategie of prachtige producten - Het Inventief brengt het allemaal bij elkaar. Full service dus, bij campagnes, projecten en fusies.

 • Zorggroep de Vechtstreek

  Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Als woonzorgcentrum wil je nieuwe bewoners verwelkomen… Lees verder >>

 • Cello

  ‘Voor mensen met een verstandelijke beperking.’ Die tekst prijkte jarenlang op de folders… Lees verder >>

 • Neos

  Neos vangt dak- en thuislozen in de gemeente Eindhoven op en begeleidt ze terug naar de samenleving.… Lees verder >>

 • GGz Breburg

  GGz Midden-Brabant en GGz Breda grepen de kans om samen een nieuwe start te maken. Zij fuseerden tot… Lees verder >>

Full service

U wilt veel verder gaan dan een nieuwe folder of een restyle van de website. U wilt dat het verhaal van uw organisatie staat als een huis. Zowel intern als extern. Het Inventief helpt u daarbij.

Snelkookpansessie

Wij werken, samen met u, van binnen naar buiten. Waar nodig verduidelijken we uw verhaal. Door uw medewerkers te betrekken bij een snelkookpansessie bijvoorbeeld. Met de juiste prikkels halen we de kernboodschap van uw organisatie naar boven. Zo komen we ook tot een krachtige en effectieve communicatiestrategie. En omdat we medewerkers nauw betrekken, wordt uw boodschap intern gedragen.

Complete website

Vanuit de strategie ontwikkelen we de meest uiteenlopende producten. Van een huisstijl tot interviews voor het personeelsblad of zelfs een complete website. Wij kunnen uw social mediakanalen beheren, uw personeelsadvertenties onderscheidend maken en plaatsen, professionele fotografie en drukwerk verzorgen, afzonderlijke afdelingen adviseren en de beleidsvisie van uw organisatie helder overbrengen in bijvoorbeeld een populair jaarverslag.

Bekijk de casussen om te ontdekken wat de full service van Het Inventief voor uw organisatie kan betekenen.

Meer voorbeelden

STMR STMR