Websites

Uw digitale visitekaartje

>

Iemand die meer over uw organisatie wilt weten, komt tegenwoordig vrijwel altijd op uw website terecht. Het Inventief helpt u om de juiste indruk achter te laten.

  • Van Neynsel

    De website van zorgorganisatie Van Neynsel was toe aan vernieuwing. Informatie was verouderd en ook… Lees verder >>

  • Steunpunt Huiselijk Geweld

    Huiselijk geweld is een term waar maar weinig mensen zich in herkennen. Zowel de slachtoffers als hun… Lees verder >>

  • Zorggroep de Vechtstreek

    In een markt waarin ouderen steeds meer zelf kunnen kiezen en vaker de digitale snelweg betreden, is… Lees verder >>

Websites

Natuurlijk kunt u een webontwikkelaar inschakelen als u de website van uw organisatie wilt opfrissen. Maar die doet alleen wat zijn titel al doet vermoeden: hij ontwikkelt een website. Dat leidt vaak tot een website die technisch goed is, maar inhoudelijk rammelt. Het is alsof u een mooie auto koopt zonder interieur en er vervolgens twee klapstoelen inzet. Zonde.

Als communicatiebureau ontwikkelen we complete websites. We zorgen voor een ontwerp met de juiste uitstraling. Voor teksten die ervoor zorgen dat uw boodschap overkomt en een website die bezoekers bindt en boeit.

Eenvoudig beheer

Omdat we vinden dat iedereen in uw organisatie in staat moet zijn om de website te beheren, hebben we een CMS (beheersysteem) ontwikkeld waarvan de gebruiksvriendelijkheid ongeëvenaard is. U kunt er direct mee aan de slag. Een handleiding doornemen is niet nodig, sterker nog: er is geen handleiding! Natuurlijk bieden we wel een kennismakingstraining als u toch bang bent iets fout te kunnen doen.

Agile ontwikkelen

Websites bouwen doen we volgens de scrum-methode. Uniek aan deze methode is dat u binnen een maand een nieuwe, functionerende website heeft. Vervolgens worden steeds nieuwe functies toegevoegd. Veranderen uw wensen, dan is dat geen enkel probleem. En omdat vooraf een tijdsinvestering wordt afgesproken die niet kan worden overschreden, komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Productinformatie

Wilt u meer weten over de (manier waarop we) digitale producten die we ontwikkelen? Download dan de productinformatiebladen hieronder.

Meer voorbeelden

Zusters Franciscanessen Zusters Franciscanessen